Autonomi korjaamo MD huolto

Olemme BMW painotteinen monimerkki korjaamo Seinäjoella.

Palvelemme mm:

-BMW jakopäät
-Huollot ja korjaukset

-Vikadiagnostiikka Bosch testilaitteilla
-Katsastukset
-Pienet kolarikorjaukset
-Pakoputket

 

Huollamme autosi parhailla Castrol tuotteilla kilpailukykyiseen hintaan. Pidämme varastossa yleisimmät bmw m-b sekä vag konsernin vaatimukset täyttävät tuotteet.
Varaamalla ajan varmistetaan että meillä odottaa oikea tuote juuri sinun autoosi. Teemme huollon silloin kun sinulle parhaiten sopii. Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Huollon ajanvaraus: 0400/983745 Tai Myynti(at)metaldeco.fi

 

Pakoputkihuolto on MD:n yksi vanhimmista osa alueista. Pakoputkia on valmistettu ja vaihdettu jo vuodesta -96 tämä on meille yksi “leipälajeista”. Huollamme kaikki peruspakoputket käyttäen OEM laatuisia tarvike pakoputkia ja osia mm: Walker, Bosal

Valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaan RST putkistot kaikkiin autoihin. Käytämme laadukkaita ruotsalaisia Ferrita vaimentimia sekä pakoputken osia.
Kaikki custom putkistomme hitsataan tigillä. Hitsauksen jäkeen saumat peitataan että ruostumattomuus säilyy myös sauman kohdalla.
Kaikki putkistot käy läpi 6 kohtaisen tarkastus ohjelman ennen asiakkalle luovutusta. Näin varmistamme että jokainen käsityönä valmistamamme putki täyttää meidän korkeat standardit.

Meiltä voit myös ostaa ruostumattomat pakoputki tarvikkeet mikäli haluat itse valmistaa oman putkiston.

MD performance:

MD performance muokkaa autosi puolestasi. Meiltä onnistuu pienet ja suuret customoinnit ja muutokset. Pääasiassa vaihdamme alustasarjoja, putkistoja, coolereita ja vanteita mutta meillä on kokemusta myös suuremmista projekteista. Olemme tehneet asiakkaillemme mm: kilpa-autoja ja club racereita sekä entisöinti projekteja alusta loppuun. Vahvin osaamisemme on BMW, Alpina ja M-B: merkeistä.
Meidän kauttamme saa myös tehonmittaukset, moottori optimoinnit sekä PDF suodattimen poistot kilpa-ajoneuvoihin.

Myymme ja asennamme tuotteita valmistajilta mm:

-Alpina

-Castrol
-Ferrita

 

Soita niin sovitaan aika sinun autosi muutoksille. Tuomas:0400-983745

Autonomi

MD huolto on solminut viimevuoden puolella yhteistyö sopimuksen Merca-Autoasi ketjun kanssa. Sopimuksen myötä meistä tuli Seinäjoen ensimmäinen Autonomi korjaamo. Mikä on Autonomi-ketju? Autonomi-ketjussa on jo ...

Tervetuloa

Metal Deco on alumiinin hitsaukseen erikoistunut yritys. Teemme myös muut vaativatkin hitsaus- sekä...

Metal Deco Newsletter

Innovaatioita ja tyylikkyyttä jo vuodesta 1995